Капково напояване и къщичка за ключове
64.9 K
23:49
Предаване 11 / 2021

Днес в предаването ще видите – как да поддържаме растенията в градината и как да пестим вода при тяхното поливане. Защо капковото напояване е толкова ефективно?
След това, за тези, които все си губят някъде в къщи ключовете, ще направим една къщичка за ключове...

Помпа с дробилка за мръсна вода
25 K
10:38

В сайта на Грундфос разгледах помпите с дробилки.То помпи много, но за мръсните води както казахме, трябва помпа с дробилка.
Моят приятел Жоро, който е експерт в помпите, ме беше посъветвал да си взема помпа Unilift APG. 
Написах АPG и веднага ми излезе...

Винтоверт за гипскартон
78 K
1:36

Винтовертите за гипскартон са специализирани машини за завиване на винтове. Те имат специален съединител, който спира движението на накрайника, когато главата на винтоверта опре в гипскартона.
Винтоверти за гипскартон има с кабел или батерия. Друго, което ги отличава...

Бъркалки и миксери Collomix
76 K
11:37

Използването правилните миксери и бъркалки са от изключително значение за качественото разбъркване на строителни смеси. Всяка строителна смес има бъркалка, която е най-подходяща за нейното разбъркване.
Станционарните миксери Collomix улесняват и ускоряват работата на...

Какво са голямоформатни керемиди?
26.4 K
8:45

За модерен цвят днес говорим, когато е цветът е антрацит. Това го запомних от един архитект, с когото обсъждахме последните тенденции при изграждането на покрив миналата седмица.
Има няколко модела с цвят антрацит, но на мен ми хвана окото новият модел Континентал...

Гъвкав водопровод с пресфитинги, боркорони за пробиване на отвори
65.9 K
23:18
Предаване 14 / 2021

Днес в предаването ще видите - колко гъвкав може да бъде гъвкавият водопровод. Как да си направим сами проект и как сами да го изпълним.
След това на фокус ще са боркороните. Боркороните не са короните на боровете. 
Кога и как най-безопасно да пробиете...

Ударен винтоверт
84.8 K
6:00

Този тип ударни завиващи инструменти имат ударна функция, която е доста по-различна от ударната функция на перфоратора. Когато ударния винтоверт достигне определено натоварване,  той започват да съхраняват енергия във въртеливото движение на един елемент в машината и...

Двукомпонентно бързо лепило
49.4 K
5:36

Аз лично харесвам двукомпонентните продукти, защото имаш известен контрол при работа с тях. Ти решаваш кога да започне процеса на втвърдяване или на взаимодействие между двата компонента - имаш време да помислиш, да провериш, да тестваш. Е виж, като се задействат...