Дренажни помпи - как се използват?
37.7 K
8:24

Отдавна ми се иска да отворя тема в предаването за помпите. Тази тема е доста обширна, но се надявам да ви бъде интересно. По света са познати над 3000 вида помпи - сондажни, хидрофорни, моторни, електрически, вибрационни, потопяеми, дренажни. Естествено в едно предаване не...

Монтаж на врата
95.7 K
12:41

Ще монтираме вратата като използваме комплект за монтаж на врати на Wolfcraft.
Комплектът за монтаж на врата се състои от 2 вида стеги, които се захващат към касата и улесняват фиксирането и нивелирането на вратата.
След това се използва слабораздувна монтажна...

Безчетков винтоверт (brushless)
75.5 K
1:30

Винтовертите са едни от най-използваните инструменти. С него можем да завиваме, развиваме, пробиваме, шлайфаме и извършваме какви ли не други дейности. Иновацията при винтовертите са безчетковите инструменти.
Безчетковите двигатели на инструментите ни дават по-дълъг...

Поставка за телефон с Гергана Стоянова
36.8 K
22:57

Подготвили сме се с всичко необходимо за изработката на стойката за телефона. Като гледам тази дъска, от нея ще направим няколко поставки. По един сряз с циркуляра и готово. Но най-интересното предстои. Защото е време да поканим нашата гостенка. Първата жена, която се...

Поддръжка на градината – храсторез, саблен трион, ножици, колове за ограда
74 K
23:34
Предаване 6 / 2021

Сигурно много от любителите градинари вече са в градините и усилено работят. Градината се нуждае от постоянни грижи, за да изглежда винаги добре.
Затова днес ще подхванем темата за градинарството. Ще започнем с поддръжката на дърветата и какви инструменти ще ви...

Плъзгаща врата Estebro - лесно и бързо
49.9 K
7:50

Това, от което плъзгащите врати не се нуждаят е място за отваряне. Така се освобождава пространство в малките стаи, които ние използваме горе долу само за спане.  
Комплекта, който Боби избра за днешното предаване се състои от много малко неща. Релса, която може...

Пособия за редене на паркет
52.5 K
1:19

Сигурен съм, че много от вас са склонни да наредят сами ламинирания паркет  в стаята и хола. На пръв поглед всичко изглежда доста лесно. Сглобките при тези паркети позволяват лесното редене на паркетините. Но трудното идва при достигане на ъглите в стаите или до тръби,...

Как се работи с прободен трион (зеге)
77.8 K
12:20

Прободните триони, често наричани зеге, обаче са най-универсалният вид триони. С прободният трион се реже с голяма точност както по права, така и по крива линия.  
За по-сериозна работа ще ви трябва и по-мощен трион. При работа с прободния трион, от съществено...