Нивелираща система за плочки
39.9 K
9:51

През последните години много актуални станаха така наречените Нивелиращи системи за плочки. И това е така, защото с тяхната помощ всеки става майстор фаянсаджия. Плочките се подреждат равно, право, няма стърчащи краища, направо красота! Има всякакви системи, но преди малко...

Монтаж на первази с шаблон за рязане под ъгъл
106.1 K
3:33

Тъй като ъглите на стените почти никога не са прави, за монтажа на первазите ще използваме шаблон за рязане на первази на Wolfcraft. С шаблонът се взима точния ъгъл между двете стени и первазите оразмеряват спрямо ъгъла на шаблона.

Сензори за движение и присъствие
87.8 K
8:22

Когато се каже сензор за за движение за контрол на осветлението, повечето от вас най-вероятно си представят такъв инфрачервен сезор (PIR).  
Това е пасивен сензор, който отчита излъчената топлина от топлокръвни животни и хора. Лещата фокусира излъчените...

Фугиране на плочки - как и с какво
78.1 K
9:07

Толкова много и често се говори за лепене и фугиране на плочки, че трябва всеки вече да е половин майстор. Да ама не. Ако някой има да се оплаче от майстор, то той ще се оплаче първо от плочкаджията. Та затова днес пак ще си говорим за плочки – този  път ще...

Монтаж на сифон
91.5 K
9:15

Независимо какъв сифон сте избрали – дизайнерски или по-обикновен, има два размера, които трябва да бъдат съобразени с вашата мивка – размерът на канализационната тръба, който обикновено е ф50 и размерът за решетката на мивката. 
Чудя се какво може...

Защо да изберем безчеткови инструменти, сервиз на пробивни машини, видове уплътнители
74.5 K
22:33
Предаване 13 / 2020

Какво е интересното при безчетковите инструменти HiKOKI? Какво прави безчетковите инструменти по-мощни и по-издържливи от четковите им аналози?
Ще отидем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме пробивните си инструменти и кое ги разваля...

Лепила и пистолети за топло лепене, изработка на поставка за лепенки
80.2 K
23:12
Предаване 3 / 2020

Ще ви представим различните видове лепила за топло лепене на Steinel. За различните материали трябва да използвате различно стопяемо лепило. Пистолетите за топло лепене също са от значение.
Има пистолети с кабел, акумулиращи и акумулаторни. Пистолетите за топло...

Изработка на часовник с настолен акумулаторен циркуляр
67.5 K
23:53
Предаване 10 / 2021

Днес в предаването ще поставим на везните ръчния циркуляр и настолния циркуляр. Дали по-тежкият наистина ще наклони везните на своя страна, ще решите след като изгледате предаването.
А след рекламите ще направим елегантен стенен часовник с дървена рамка, която ще...