Инструменти за домашния майстор
35.9 K
9:07

То ръчните инструменти са като дюбелите. Трябва да имаш от всички, че да си сигурен, че ще свършиш работата. Днес ние работихме с ръчните инструменти Топмастер Профешънал.
знам това закон на Мърфи ли е, какво е…. Но винаги така се получава. Затова взимам,...

Противоположни Wago клеми
52.8 K
2:12

В магазина ми показаха и едни клеми, които не бях виждал до сега. Наричат се противоположни Wago клеми. 
Противоположните клеми използваме, когато трябва да свържем проводници в по-тесни пространства, където с клемите, които разполагат проводници само от едната...

Резби, метчици, плашки и осветление за старото огледало
74.3 K
23:53
Предаване 4 / 2021

Днес в предаването ще говорим за резбите и резбовите съединения за метал – с винт, болт и шпилка. Ще ви покажа как да възстановите повредената вътрешна и външна резба. 

Светлината и огледалото вървят ръка за ръка. Затова ще направим рамка от светещи...

Ударен винтоверт
84.8 K
6:00

Този тип ударни завиващи инструменти имат ударна функция, която е доста по-различна от ударната функция на перфоратора. Когато ударния винтоверт достигне определено натоварване,  той започват да съхраняват енергия във въртеливото движение на един елемент в машината и...

Работна маса за оберфреза и циркуляр Wolfcraft
54.7 K
3:07

На тази многофунционална маса на Wolfcraft ще монтирам първо циркуляра. Разполагането на инструмента от долната страна дава възможност за контролиране на детайла с две ръце. 

Монтаж на врата
95.7 K
12:41

Ще монтираме вратата като използваме комплект за монтаж на врати на Wolfcraft.
Комплектът за монтаж на врата се състои от 2 вида стеги, които се захващат към касата и улесняват фиксирането и нивелирането на вратата.
След това се използва слабораздувна монтажна...

Предимства на безчетковите инструменти
62.6 K
3:39

Ще посетим сервиза на Ташев-Галвинг, където ще говорим с Николай Плугаров. Ще получим ценна информация за предимствата на безчетковите интрументи от първа ръка.

Електрическа инсталация със Светлозар Петров - Заро
17.5 K
23:57

Ето ни отново в работилницата, но вече сме се подготвили за нашата работа днес с необходимите електроинструменти на Книпекс.
Днес ще направим едно мини ел табло и мини електроинсталация с контакт, ключ и крушка. То истинската електро инсталация какво е - много...