Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.

Химически анкер в бетон
81.8 K
3:27

Химическият анкер е най-сигурният начин за закачане на товари в бетон. Химическият анкер, за разлика от дюбелите не упражнява натиск в стените на материала. Той се използва в комбинация с шпилки, кои с въртеливо движение с вкарват в сместа на химическия анкер. Важно е...

Работа с гипскартон - допълнителни пособия и аксесоари, алуминиеви ревизии за баня
72.9 K
23:25
Предаване 17 / 2020

Как се работи с гипскартон? Какви приспособления и пособия има, които улесняват работата ни - линеали за гипскартон на Wolfcraft, рендета, ножици и други. Алуминиеви ревизии за баня - видове и монтаж.

Монтаж на дограма - инструменти и съвети
43.8 K
10:38

Та решил съм аз да ъпгрейдна старата дървена дограма с нова PVC. Избрах профил, стъклопакет, обков. Поръчах я и всичко е точно. Произведоха дограмата и като дойде време за монтаж … 
… ми то нямало дати… колегите били много заети …...

Монтаж на первази с шаблон за рязане под ъгъл
106.1 K
3:33

Тъй като ъглите на стените почти никога не са прави, за монтажа на первазите ще използваме шаблон за рязане на первази на Wolfcraft. С шаблонът се взима точния ъгъл между двете стени и первазите оразмеряват спрямо ъгъла на шаблона.

Редене на павета и подготовка на основата
25 K
11:38

В едно от предишните предавания ви разказах как избирах плочи за пътеките в двора. Обещах ви да обърнa внимание и на това как се подготвя основата за качествено полагане на настилки според Винербергер.
Защото изборът и реденето на настилката е само черешката на...

Безчеткови инструменти - какви предимства имат?
73.8 K
12:06

Безчетковите инструменти имат много предимства. Безчековите инструменти има с кабел и батерия, но приложението им е по-различно и имат малко по-различен принцип на работа и управление.
В това видео ще разбере с какво безчетковия винтоверт, перфоратор, ъглошлайф или...

Видове полиуретанова пяна
50.7 K
10:10

Разнообразието и лесната употреба на полиуретановите пени ги прави все по-предпочитани за работа и от непрофесионалистите.
Професионалистите предпочитат флакони, предназначени за шприцоване със специален пистолет за пяна. Хоум геймърите могат да избират –...