Видове триони, сервиз на режещи инструменти, изработка на люлка
86.7 K
23:43
Предаване 12 / 2020

Стигне ли се до рязане на дървесина в съзнанието ни веднага изниква на преден план понятието – трион. Ще ви покажем различните видове триони и правилния начин на използването им.
Ще влезем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме и да...

Дренажни помпи - как се използват?
37.7 K
8:24

Отдавна ми се иска да отворя тема в предаването за помпите. Тази тема е доста обширна, но се надявам да ви бъде интересно. По света са познати над 3000 вида помпи - сондажни, хидрофорни, моторни, електрически, вибрационни, потопяеми, дренажни. Естествено в едно предаване не...

Кога да лепим с монтажно лепило?
41.2 K
9:27

Днес ще лепим с два вида монтажно лепило на Бизон. Като гледате опаковките на монтажните лепила по стелажите на магазините - не намирате някаква разлика. 
Ето тези например - Монтаж кит и тука Монтаж кит. Но като прочетеш  малко - поне на опаковката какво...

Тапети по поръчка
38.1 K
7:22

Когато стане дума за основен ремонт все се сещам за ремонтите едно време. Едно време, ама то хич не беше отдавна. Много беше на мода да се сменят тапетите. Едно мокрене с дърпане падаше, за да се свалят старите хартиени тапети, едно чегъртане по стените.
Днес...

Работа с осцилатор, фугиране на плочки, използване на стеги
81.5 K
23:13
Предаване 7 / 2020

В днешното предаване ще ви покажем що за инструмент е осцилаторът и колко мултифункционален може да бъде той. Ще обърнем внимание на фугирането на плочки, кои са инструментите и принадлежностите, които ни трябват.
А на края ще разберете как две стеги напълно...

Видове бъркалки за строителни смеси
95.3 K
7:53

Изборът на правилната бъркалка за различните смеси осигурява по-кратко време за разбъркване, смес без бучки и по-лесна работа на майстора.

Целта на смесването е да се получи напълно еднородна смес по най-лесния и най-бърз начин. Но различните смеси – сухи...

Сглобяема къща - какви инструменти?
48.5 K
13:43

Един братовчед на жена ми скоро ни беше  на гости. Преди две години си купил празно място във вилната зона на едно село в планината. Цяла година правил проучвания с какво да си построи къщичка, която да му бъде като втори дом. Абе с  една дума - вила.
Той...

Предстенна обшивка с инструментите на Bosch
48 K
11

Сигурен съм, че много хора ще се пробват да си направят една предстенка. Не е много сложно. Но знаете ли, без подходящи инструменти - по-добре не се захващайте. Ще ви се скъсат нервите.
Днес съм в магазина на Ташев Галвинг и ще взема няколко инструмента за работа с...