Верижни триони и острене на верига, датчици за осветление, свързване и защита от влага
69.6 K
23:52
Предаване 7 / 2021

Днес в предаването ще видите: Как да изберем верижен трион, как се работи с този инструмент и как да си заточите вече захабената верига? 
Ако все забравяте да включите или изключите лампата на двора, гледайте, защото датчиците за контрол на осветлението включват...

Сензори за движение и присъствие
87.8 K
8:22

Когато се каже сензор за за движение за контрол на осветлението, повечето от вас най-вероятно си представят такъв инфрачервен сезор (PIR).  
Това е пасивен сензор, който отчита излъчената топлина от топлокръвни животни и хора. Лещата фокусира излъчените...

Овощарски и лозарски ножици, диамантени дискове за рязане и шлайфане
63.6 K
23:33
Предаване 13 / 2021

Днес в предаването ще видите – как да изберем подходящата овощарска ножица за подрязването на клоните в градината – гюлотина или байпас? Каква е разликата – ще разберете в предаването.
Дискове за рязане на керамични плочки, порцелан и камък –...

Автомат за врата, аквариум – рязане и лепене на стъкло
71.2 K
23:46
Предаване 2 / 2021

Днес ще ви покажем как да монтирате затварящия автомат на входната врата, така че да не се тряска всеки път след вас като влизате и излизате.  И не си мислете, че е толкова сложно. 
Ще ви покажа как се прави и резба. И това вече не е майсторска работа.

...
Лепене на плочки с нивелираща система
83.1 K
3:25

За да залепим плочки абсолютно равно, ще използваме система за нивелиране на плочките на Rubi. Системите за нивелиране на плочки се използват все по-често, тъй като плочите стават все по големи. Плочи с размери 20х120, 60х120см, вече са нещо стандартно и не стряскат...

Пробиване на дърво и метал
70.8 K
7:47

В това видео ще ви покажем кои свредла да използвате при пробиване на отвори в дърво и метал. Свредлата специално за дърво са по-специфични от тези за метал и дърво.
Освен правилното свредло, трябва да знаете и правилния начин и скорост за пробиване на дадения...

Видове хартиени лепенки
80.8 K
3:33

Сега съм подготвил малко информация за хартиените ленти. Те са се превърнали в нещо, което човек винаги  трябва да има под ръка. Използваме ги за какво ли не. В повечето случаи, просто купуваме някаква хартиена лепенка без много да се замисляме. Но ако знаем повече за...

Лепила и пистолети за топло лепене, изработка на поставка за лепенки
80.2 K
23:12
Предаване 3 / 2020

Ще ви представим различните видове лепила за топло лепене на Steinel. За различните материали трябва да използвате различно стопяемо лепило. Пистолетите за топло лепене също са от значение.
Има пистолети с кабел, акумулиращи и акумулаторни. Пистолетите за топло...