Гъвкав водопровод с пресфитинги, боркорони за пробиване на отвори
65.9 K
23:18
Предаване 14 / 2021

Днес в предаването ще видите - колко гъвкав може да бъде гъвкавият водопровод. Как да си направим сами проект и как сами да го изпълним.
След това на фокус ще са боркороните. Боркороните не са короните на боровете. 
Кога и как най-безопасно да пробиете...

Предимства на безчетковите инструменти
62.6 K
3:39

Ще посетим сервиза на Ташев-Галвинг, където ще говорим с Николай Плугаров. Ще получим ценна информация за предимствата на безчетковите интрументи от първа ръка.

Стойка за тиксо
83 K
7:25

Как да си направим стойка за тиксо и хартиени лепенки? Тази стойка за лепенки значително ще улесни ежедневната им употреба. В предния край на стойката ще има назъбен ръб, който да улеснява късането лентите.
Направете тази стойка за тиксо за вашата работилница и ще...

Рязане на плочки - различни начини
98.6 K
11:01

Рязането на плочки не е лесна работа. За да постигнете резулта, който искате трябва да използвате правилната машина и правилния начин на работа.
Нека да започнем ръчната машина за рязане на плочки. Ако плочките са с по-голям размер, трябва да съобразите размера на...

Рязане на плочки с машина за водно рязане
38.1 K
9:13

Рано или късно, колкото и да отлагате, един хубав ден отстъпвате пред молбите и заканите на жена ви и …. идва момент за ремонт. 
То едно време ремонтът си беше направо песен - изтъркаляш едно мече по тавана, залепиш едни тапети и си готов.
Сега -...

Инструменти за домашния майстор
35.9 K
9:07

То ръчните инструменти са като дюбелите. Трябва да имаш от всички, че да си сигурен, че ще свършиш работата. Днес ние работихме с ръчните инструменти Топмастер Профешънал.
знам това закон на Мърфи ли е, какво е…. Но винаги така се получава. Затова взимам,...

Лепила и пистолети за топло лепене, изработка на поставка за лепенки
80.2 K
23:12
Предаване 3 / 2020

Ще ви представим различните видове лепила за топло лепене на Steinel. За различните материали трябва да използвате различно стопяемо лепило. Пистолетите за топло лепене също са от значение.
Има пистолети с кабел, акумулиращи и акумулаторни. Пистолетите за топло...

Стопяеми лепила и пистолети
82.4 K
14:06

Как се използват стопяемите лепила и пистолети? Топлото лепене има много предимства, от които най-голямото е бързината. Със стопяемо лепило се лепят различни материали за много кратко време. Съществуват различни стопяеми патрони за различни приложения. Добрите пистолети за...