Пробиване на дърво и метал
70.8 K
7:47

В това видео ще ви покажем кои свредла да използвате при пробиване на отвори в дърво и метал. Свредлата специално за дърво са по-специфични от тези за метал и дърво.
Освен правилното свредло, трябва да знаете и правилния начин и скорост за пробиване на дадения...

Нивелираща система за плочки
39.9 K
9:51

През последните години много актуални станаха така наречените Нивелиращи системи за плочки. И това е така, защото с тяхната помощ всеки става майстор фаянсаджия. Плочките се подреждат равно, право, няма стърчащи краища, направо красота! Има всякакви системи, но преди малко...

Монтаж на первази с шаблон за рязане под ъгъл
106.1 K
3:33

Тъй като ъглите на стените почти никога не са прави, за монтажа на первазите ще използваме шаблон за рязане на первази на Wolfcraft. С шаблонът се взима точния ъгъл между двете стени и первазите оразмеряват спрямо ъгъла на шаблона.

Tвърдосплавни свредла - какво трябва да знаем
79.8 K
11:40

Какви видове твърдосплавни свредла има и какво ги отличава от останалите? Как да ги използваме и как да различим качествено от некачествено свредло?

Как да изберем мазилка за нашата къща?
51.1 K
7:47

На пазара се предлагат множество мазилки с различни и често неразбираеми обяснения за техния състав. Голяма част от производителите насочват вниманието към състава на мазилката. Това води до объркване и неразбиране на това, какво точно е приложението на тези мазилки. Много...

Монтаж на сифон
91.5 K
9:15

Независимо какъв сифон сте избрали – дизайнерски или по-обикновен, има два размера, които трябва да бъдат съобразени с вашата мивка – размерът на канализационната тръба, който обикновено е ф50 и размерът за решетката на мивката. 
Чудя се какво може...

Водеща шина за циркуляр
72.5 K
3:45

Така наречената водеща шина е идеалното допълнение към ръчния циркуляр,  което решава тези проблеми. С нея може да се правят прецизни, прави и дълги срезове. Ако пък са много дълги, има възможност и за удължаване с допълнителна шина. 

Силикон или монтажно лепило?
64.8 K
5:14

Основната разлика между лепилата и уплътнителите е, че уплътнителите обикновено имат по-ниска якост и по-голяма гъвкавост в сравнение с лепилата. Тъй като основната цел на уплътнителя е да запечата фугите, той трябва да имат достатъчно сцепление към основите и устойчивост...