Автомат за врата, аквариум – рязане и лепене на стъкло
71.2 K
23:46
Предаване 2 / 2021

Днес ще ви покажем как да монтирате затварящия автомат на входната врата, така че да не се тряска всеки път след вас като влизате и излизате.  И не си мислете, че е толкова сложно. 
Ще ви покажа как се прави и резба. И това вече не е майсторска работа.

...
Машина за мокро рязане на плочки
85.9 K
5:17

Когато имаме нужда от прецизен сряз на плорките се използва машина с мокро рязане. При машината за рязане на плочки с мокро рязане се възползваме от предимствата на точнота рязане на диамантения диск, без да се задушаваме в праха, образуван от триенето му в...

Маркучи, бързи връзки и аксесоари за поливане на Gardena
45.4 K
9:34

Дойде вече лято и някак си човек се настройва по-лежерно. На вас не ви липсват моментите на раздумка със съседите, когато някой отвори капака на автомобила..
Разговорите се за ремъци,  накладки…
Пък после вземете една кофа и измиете колата и тя...

Гъвкав водопровод с пресфитинги, боркорони за пробиване на отвори
65.9 K
23:18
Предаване 14 / 2021

Днес в предаването ще видите - колко гъвкав може да бъде гъвкавият водопровод. Как да си направим сами проект и как сами да го изпълним.
След това на фокус ще са боркороните. Боркороните не са короните на боровете. 
Кога и как най-безопасно да пробиете...

Работа с пистолет за горещ въздух, обшивка на комин
74.8 K
23:46
Предаване 5 / 2020

Пистолетът за горещ въздух има безброй приложения. Първообразът му е сешоара. Пистолетът за горещ въздух се използва сваляне на боя, за огъване на тръби, за нагряване на метали и безброй други.
След това ще ви покажем как правилно се прави двойна...

Битове и накрайници - какво трябва да знаем?
69 K
12:15

Големите комплекти с накрайници са винаги добра идея, особено за хоум геймърите. Важното е да следите за износване. Ако някой  бит се износи, това означава, че го ползва много по-често от останалите. Вземете си висок клас накрайник от същия вид и размер и го подменете,...

Видове накрайници и битове, изграждане на вентилиран покрив
73.9 K
23:36
Предаване 9 / 2020

Днес ще говорим за нещо дребно, но изключително важно, което свързва всички тях. Всички тези инструменти разчитат на правилния накрайник, който да предаде въртящия момент на машината към съответния винт или болт. 
Дори някои отвертки са направени за работа с...

Етажерка за антре с магнити
75 K
10:11

Ето и нашата етажерка - подходяща за тесни входни антрета, в които няма място за по-големи шкафове. Отдолу има удобни сгъваеми закачалки.  Силните неодимови магнити ще държат здраво ключовете, за да не ги търсиш всеки път.