Плъзгаща врата Estebro - лесно и бързо
49.9 K
7:50

Това, от което плъзгащите врати не се нуждаят е място за отваряне. Така се освобождава пространство в малките стаи, които ние използваме горе долу само за спане.  
Комплекта, който Боби избра за днешното предаване се състои от много малко неща. Релса, която може...

Монтаж на стойка за телевизор
80 K
7:26

Как да монтираме и изберем стойка за телевизор. Правилният монтаж на стойката е изключително важен, за да нямаме паднали по лице телевизори. Освен това съществуват много видове стойки и много размери.
Как да изберете правилния размер стойка за вашия телевизор и...

Помпа с дробилка за мръсна вода
25 K
10:38

В сайта на Грундфос разгледах помпите с дробилки.То помпи много, но за мръсните води както казахме, трябва помпа с дробилка.
Моят приятел Жоро, който е експерт в помпите, ме беше посъветвал да си взема помпа Unilift APG. 
Написах АPG и веднага ми излезе...

Масичка за мачове с Георги Филипов
16.9 K
23:59

Настанявайте се удобно на диваните, пък ние днес ще ви покажем как да си направите помощна масичка. Да има къде да си слагате чашата и бутилката, докато гледате някой мач от световното или пък напрегната партия тенис от големия шлем, удобно разположени на дивана или...

Потапящ циркуляр HITACHI
78.6 K
2:19

Първо, с потапящия се циркуляр, който взехме под наем от Ташев Галвинг, ще скроим детайлите за краката на малката масичка.
Циркулярът е машина, с която се реже основно дървесен материал. Пернишките винкели се режат с друг инструмент, не с циркуляр.

Газопровод със Светослав Бенчев от Българска Петролна и Газова Асоциация
38 K
12:27

Ще имаме един специален гост, с който ще борим енергийната криза. Напоследък темата с газа е изключително актуална. Откъде щял да дойде, кой щял да го даде. Казах си, не може така. Трябва и ние да се включим в името на общото благо. Затова реших!
Днес ще завършим...

Шаблон за пробиване под ъгъл
78.8 K
2:53

Основният играч в този комплект е този шаблон на Wolfcraft, който има три скали, които определят как и къде да се дупчи с приложеното свредло.
В основата на всичко е дебелината на детайла, който ще дупчим. С този шаблон за пробиване под ъгъл правим...

Работа с гипскартон - допълнителни пособия и аксесоари, алуминиеви ревизии за баня
72.9 K
23:25
Предаване 17 / 2020

Как се работи с гипскартон? Какви приспособления и пособия има, които улесняват работата ни - линеали за гипскартон на Wolfcraft, рендета, ножици и други. Алуминиеви ревизии за баня - видове и монтаж.