Инструменти HITACHI - HiKOKI
75.3 K
8:46

Инж. Стефан Стефанов, мениджър продажби в Ташев-Галвинг, ще ни разкаже за електрическите инструменти с марката HITACHI, чието ново име е HiKOKI. 
Hitachi Koki произвежда много видове инструменти, включително резачки, тренировки, дървообработващи...

Силикон или монтажно лепило?
64.8 K
5:14

Основната разлика между лепилата и уплътнителите е, че уплътнителите обикновено имат по-ниска якост и по-голяма гъвкавост в сравнение с лепилата. Тъй като основната цел на уплътнителя е да запечата фугите, той трябва да имат достатъчно сцепление към основите и устойчивост...

Хаспел за керемиди
26.4 K
13:16

Кой е най-лесният начин да качим керемидите и други строителни материали до покрива? Ами с хаспел разбира се! Хаспелите доставят керемидите до различни височини - 6м, 8м, 10м.

Акумулаторна косачка, тример и въздухонадувка Makita
49.7 K
11:05

Ако го водехме този разговор преди 10 години, нямаше да има никакви спорове кое е по-добро. Бензиновите косачки осигуряваха мощност,за която електрическите  не можеха въобще да си помислят.
Днес обаче положението е мнооого по-различно. Не само електрическите, но...

Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.

Потапящ циркуляр HITACHI
78.6 K
2:19

Първо, с потапящия се циркуляр, който взехме под наем от Ташев Галвинг, ще скроим детайлите за краката на малката масичка.
Циркулярът е машина, с която се реже основно дървесен материал. Пернишките винкели се режат с друг инструмент, не с циркуляр.

Резби, метчици, плашки и осветление за старото огледало
74.3 K
23:53
Предаване 4 / 2021

Днес в предаването ще говорим за резбите и резбовите съединения за метал – с винт, болт и шпилка. Ще ви покажа как да възстановите повредената вътрешна и външна резба. 

Светлината и огледалото вървят ръка за ръка. Затова ще направим рамка от светещи...

Работна маса за оберфреза
73.1 K
2:58

За по-сигурна и безопасна работа е препоръчително оберфрезата да се монтира върху работна маса. 
Но както се казва, всичко се обръща наопаки, когато монтирате оберфрезата върху работна маса. Защото обръщайки оберфрезата с главата надолу, обръщате и посоката на...