Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Статии > Бяла техника

Подреди по: дата видяногласове

iconSAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ

SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ

Eco Bubble на Samsung е стилна перална машина, която предлага уникално съчетание от първокласен дизайн и технология с минимална енергийна консумация (30% по-ниска от стандартната за енергиен клас А), а също и превъзходно качество при изпиране със студена вода.

 • SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ-0
 • SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ-1
 • SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ-2
 • SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ-3
 • SAMSUNG ECO BUBBLE ДЕМОНСТРИРА ЕКОЛОГИЧНО ИЗПИРАНЕ-4
категорияБяла техника

iconМикровълновата печка – пръв помощник в домакинството

Микровълновата печка – пръв помощник в домакинството

Съвременната жена не може без микровълнова печка. Винаги бързаме да претоплим яденето, да размразим пилето, да сготвим нещо на бързо и като пръв помощник за това се явява и микровълновата печка.

 • Микровълновата печка – пръв помощник в домакинството-0
категорияБяла техника

iconТенденции при фурни и плотове

Тенденции при фурни и плотове

В повечето случаи изборът на фурна е силно повлиян от общото дизайнерско решение за визията и естетиката на кухнята. В това отношение разнообразието е необятно - предлагат се както фурни за вграждане, модели за почитателите на традиционния или ретро стилове, така и за предпочитащите минималистичния дизайн. Цветовата палитра при ретро стила предлага богат избор между нюансите на бялото, червеното, кафявото и т.н., докато при минималистичния стил фурните са предимно от инокс и стъкло.

 • Тенденции при фурни и плотове -0
категорияБяла техника

iconТенденции при хладилници, мивки и смесители

Тенденции при хладилници, мивки и смесители

Освен с иновативни енергоспестяващи характеристики, съвременните хладилници се отличават и с модерен дизайн. Креативността в тази посока се проявява в най-голяма степен по отношение на вътрешното оформление, изработено от висококачествени материали - бели фризерни чекмеджета, с фини сребърни линии, прозрачни отделения за зеленчуци, рафтове за яйца, отделни подразделения за масло и кашкавал, както и поставки за бутилки и консерви.

 • Тенденции при хладилници, мивки и смесители -0
 • Тенденции при хладилници, мивки и смесители -1
категорияБяла техника

iconМонтаж на климатик

Монтаж на климатик

Правилният монтаж на климатика е от основно значение за продължителността и ефективността му на работа.

 • Монтаж на климатик -0
категорияБяла техника

iconПри избора на прахосмукачка

При избора на прахосмукачка

Най-замърсеният въздух не е по софийските улици, а в домовете ни! По експертни оценки домашният въздух е от 4 до 6 пъти по-мръсен и от 8 до 10 пъти по-токсичен от външния. В допълнение към “екстрите” от улицата получаваме домашни акари (микроскопични кърлежчета), парчета и екскременти от тях. Този комплект е основният причинител на алергиите от домашен прах.

 • При избора на прахосмукачка -0
категорияБяла техника

iconПри избора на съдомиялна

При избора на съдомиялна

Защо и как да си купим съдомиялна машина Най-тежкият въпрос след домашната вечеря е кой ще измие чиниите. Верният отговор – съдомиялната! Този уред го има само в 5% от домовете, но вече много повече семейства могат да си го позволят и това не е излишен лукс. Спестявате разходи на вода и ток, а печелите време и идеална чистота.

 • При избора на съдомиялна -0
категорияБяла техника

iconПри избора на хладилник

При избора на хладилник

Всяка нова покупка изисква известни познания. Дали ще е телевизор, хладилник или тостер, преди да отидете в магазина, трябва да сте си отговорили на няколко основни въпроса – какво точно ви трябва, имате ли претенции за марката, за класа на електроуреда, за това какви функции и екстри може да ви предложат различните модели и марки. И, разбира се, не на последно място, с каква сума пари разполагате, за да направите покупката. Или пък дали не сте готови да вземете харесания от вас уред на лизинг.

 • При избора на хладилник -0
категорияБяла техника