Етажерка за антре с магнити
75 K
10:11

Ето и нашата етажерка - подходяща за тесни входни антрета, в които няма място за по-големи шкафове. Отдолу има удобни сгъваеми закачалки.  Силните неодимови магнити ще държат здраво ключовете, за да не ги търсиш всеки път.

Предимства на безчетковите инструменти
62.6 K
3:39

Ще посетим сервиза на Ташев-Галвинг, където ще говорим с Николай Плугаров. Ще получим ценна информация за предимствата на безчетковите интрументи от първа ръка.

Лепила и пистолети за топло лепене, изработка на поставка за лепенки
80.2 K
23:12
Предаване 3 / 2020

Ще ви представим различните видове лепила за топло лепене на Steinel. За различните материали трябва да използвате различно стопяемо лепило. Пистолетите за топло лепене също са от значение.
Има пистолети с кабел, акумулиращи и акумулаторни. Пистолетите за топло...

Бутилка в клетка за подарък, косачка робот
65.1 K
23:45
Предаване 16 / 2021

Заслужава си да гледате и този епизод на предаването, защото ще видите как моят приятел, вие знаете кой, отказва алкохола. Както е казал народът – покритото мляко котки не го лочат.
След това бавно но славно роботите ще превземат и градината. 
...

Работа с оберфреза
80.5 K
3:45

Днес ще ви представя оберфрезата. Тя е инструмент с универсално приложение при обработка на дърво, МДФ, пластмаса. С нея се фрезоват канали за различните дърводелски сглобки, профили на различни детайли. Ако се огледате около вас със сигурност ще видите, че много от...

Пособия за редене на паркет
52.5 K
1:19

Сигурен съм, че много от вас са склонни да наредят сами ламинирания паркет  в стаята и хола. На пръв поглед всичко изглежда доста лесно. Сглобките при тези паркети позволяват лесното редене на паркетините. Но трудното идва при достигане на ъглите в стаите или до тръби,...

Силикониране на мивката
97.4 K
2:06
За силикона в банята много се е изприказвало. Но това, което е важно да се знае е че той трябва да е санитарен. Т.е. в състава му са включени антибактериални съставки, които предотвратяват образуването на мухъл, поне за известно време. И второто нещо, което трябва да се знае...
Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.