Tвърдосплавни свредла - какво трябва да знаем
79.8 K
11:40

Какви видове твърдосплавни свредла има и какво ги отличава от останалите? Как да ги използваме и как да различим качествено от некачествено свредло?

Красива и функционална ревизионна вратичка за баня
42.1 K
8:46

Днес съм решил да отделя време за ревизионните отвори. Много често точно те се оказват ябълката на раздора - къде да са разположени, как ще затваря и отваря вратичката, вградени ли да бъдат или пък не, защото няма дълбочина. Това все въпроси, които понякога оставяме за края...

Лепене на топлоизолация с полиуретаново лепило
63.4 K
3:23

Ще ви покажем бърз и лесен начин за лепене на топлоизолационни плоскости от EPS с полиуретаново лепило - пяна. Разклащаш, нанасяш, изчакваш да започне лепилото да прави конци и залепяш на стената.

Слобяване с дибли
54.8 K
2:59

За едни други отвори се сетих, които без правилното приспособление и шаблон – няма уцелване. Става въпрос за сглобки с дибли. 
Все още  при сглобяване на рафтове или някоя етажерка се налага да използвате дибли, за да не се виждат винтове.

Как се работи с ъглошлайф
93.9 K
13:18

На ъглошлайфа се възлагат големи надежди за вършенето на различна работа.  За да можете да го използвате ефективно и сигурно е добре да се запознаете с начина на работа и правилата за безопасност.

Да започнем с видовете дискове и другите консумативите към...

Масичка за мачове с Георги Филипов
16.9 K
23:59

Настанявайте се удобно на диваните, пък ние днес ще ви покажем как да си направите помощна масичка. Да има къде да си слагате чашата и бутилката, докато гледате някой мач от световното или пък напрегната партия тенис от големия шлем, удобно разположени на дивана или...

Как се прави обшивка на комин?
74.6 K
8:58

Ще ви покажем правилния начин за правене на обшивка на комин по система на Tondach, която сигурно да защитава от проникването на вода. Преди реденето на керемидите се изгражда двойната скара, която позволява циркулацията на въздух под керемидите.

Двукомпонентно бързо лепило
49.4 K
5:36

Аз лично харесвам двукомпонентните продукти, защото имаш известен контрол при работа с тях. Ти решаваш кога да започне процеса на втвърдяване или на взаимодействие между двата компонента - имаш време да помислиш, да провериш, да тестваш. Е виж, като се задействат...