Хаспел за керемиди
26.4 K
13:16

Кой е най-лесният начин да качим керемидите и други строителни материали до покрива? Ами с хаспел разбира се! Хаспелите доставят керемидите до различни височини - 6м, 8м, 10м.

Боркорони за пробиване на плочки
88.7 K
4:24

При по-малки отвори, могат да се използва малки боркорни или свредла за пробиване на плочки. Когато размерите на отворите са по-големи се използват по-големи боркорони за пробиване на плочките.

Водеща шина за циркуляр
51.9 K
1:56

Ето например шината за циркуляр става само за циркуляр, но затова пък с нея могат да се режат много тънки и прави, без никакви изкривявания ивици от дъски или друг материал, които по друг начин почти е невъзможно да се изрежат, защото в края винаги те се изкривяват.

Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.

Какво са MultiVolt инструменти и батерии?
72.4 K
2:11

Това, което издига литиево йонните батерии още едно ниво нагоре е системата MultiVolt. Как работи тя?

Правилно ли работите с чук?
52.6 K
4:05

И днес чукът се състои от тежаща глава, фиксирана към дълга дръжка, с която се замахва, за да се осъществи удар на малка площ.
Главата на чука обикновено е изработена от стомана, която е допълнително термично обработена за твърдост, а дръжката е от дърво или...

Силикон или монтажно лепило?
64.8 K
5:14

Основната разлика между лепилата и уплътнителите е, че уплътнителите обикновено имат по-ниска якост и по-голяма гъвкавост в сравнение с лепилата. Тъй като основната цел на уплътнителя е да запечата фугите, той трябва да имат достатъчно сцепление към основите и устойчивост...

Работа с осцилатор, фугиране на плочки, използване на стеги
81.5 K
23:13
Предаване 7 / 2020

В днешното предаване ще ви покажем що за инструмент е осцилаторът и колко мултифункционален може да бъде той. Ще обърнем внимание на фугирането на плочки, кои са инструментите и принадлежностите, които ни трябват.
А на края ще разберете как две стеги напълно...