Ръчни инструменти за гипскартон
46.6 K
8:47

Гипсокартонът, с всички свои разновидности, е наистина универсален материал и може да се използва в толкова много ситуации. Дали ще правите предстенна обшивка, за да се възползвате от възможността да сложите и топлоизолационен материал, или да изградите стената пред...

Сглобяема къща - какви инструменти?
48.5 K
13:43

Един братовчед на жена ми скоро ни беше  на гости. Преди две години си купил празно място във вилната зона на едно село в планината. Цяла година правил проучвания с какво да си построи къщичка, която да му бъде като втори дом. Абе с  една дума - вила.
Той...

Работна маса за оберфреза
73.1 K
2:58

За по-сигурна и безопасна работа е препоръчително оберфрезата да се монтира върху работна маса. 
Но както се казва, всичко се обръща наопаки, когато монтирате оберфрезата върху работна маса. Защото обръщайки оберфрезата с главата надолу, обръщате и посоката на...

Видове твърдосплавни свредла, монтаж на ламинат с лостова ножица, рязане на первази с шаблон
82.1 K
23:42
Предаване 2 / 2020

Днес нашата основна тема е свързана с твърдосплавните свредла. В по-голямата си част твърдосплавните свредла за пробиване на тухли и бетон са с SDS захват и се използват с перфоратор.
След това ще монтираме ламинирания паркет с помощта на лостова ножица за ламинат на...

Водопровод с прес фитинги с Николай Марков
42.3 K
13:32

Много ми се иска да ви споделя някои тънкости от работата с гъвкави тръби. Но те тънкостите се учат с работа. Аз колко водопровода с прес фитинги да съм направил?
Виж Ники, Ники е друга работа. Колко километра тръби са минали през ръцете му. Не знам. Но дали той...

Как се прави обшивка на комин?
74.6 K
8:58

Ще ви покажем правилния начин за правене на обшивка на комин по система на Tondach, която сигурно да защитава от проникването на вода. Преди реденето на керемидите се изгражда двойната скара, която позволява циркулацията на въздух под керемидите.

Видове бъркалки за строителни смеси
95.3 K
7:53

Изборът на правилната бъркалка за различните смеси осигурява по-кратко време за разбъркване, смес без бучки и по-лесна работа на майстора.

Целта на смесването е да се получи напълно еднородна смес по най-лесния и най-бърз начин. Но различните смеси – сухи...

Избор на косачка, изработка на поставка за инструменти
73 K
23:54
Предаване 8 / 2021

Ако вече сте решили, че искате вашата морава да изглежда като английска ливада, време е да изберете правилната косачка? Има ли точен отговор на въпроса <Коя косачка е най-добрата?>. За да направите своя информиран избор трябва да вземете предвид няколко критерия....