Лепила и пистолети за топло лепене, изработка на поставка за лепенки
80.2 K
23:12
Предаване 3 / 2020

Ще ви представим различните видове лепила за топло лепене на Steinel. За различните материали трябва да използвате различно стопяемо лепило. Пистолетите за топло лепене също са от значение.
Има пистолети с кабел, акумулиращи и акумулаторни. Пистолетите за топло...

Монтаж на сифон
91.5 K
9:15

Независимо какъв сифон сте избрали – дизайнерски или по-обикновен, има два размера, които трябва да бъдат съобразени с вашата мивка – размерът на канализационната тръба, който обикновено е ф50 и размерът за решетката на мивката. 
Чудя се какво може...

Как да поддържаме перфоратора си?
76 K
4:24

Николай от сервиза на Ташев-Галвинг ще ни разкаже как правилно да експлоатираме нашите инструменти и по специално перфоратора.
Какво го поврежда и какви са най-честите грешки при употребата му?

Къщичка за птици с Божидар Емануилов
43.4 K
13:10

Днес на гости ни е един човек виновник за много благотворителни и доброволчески инициативи в централната част на София и не само. Основател на фондацията с нестопанска цел За Оборище и учредител на Фондация КОРЕН. Днес на гости ни е Божидар Емануилов! Преди известно време в...

Как се монтират первази
72.6 K
3:39

Рязането на первазите си има своите тънкости. Ако ъгълът на стената не е идеално прав, единственият начин да монтирате первазите правилно е с шаблон за монтаж на первази.
Шаблонът измерва ъгъла на стената и го пренася съвсем точно при рязането на первазите.

Монтаж на первази с шаблон за рязане под ъгъл
106.1 K
3:33

Тъй като ъглите на стените почти никога не са прави, за монтажа на первазите ще използваме шаблон за рязане на первази на Wolfcraft. С шаблонът се взима точния ъгъл между двете стени и первазите оразмеряват спрямо ъгъла на шаблона.

Как се прави електрическа китара с Калин Белчев
36.1 K
13:10

Днес ще си  говорим за един от най-често използваните музикални инструменти. Не само ще си говорим но и ще го направим. 
През 50-те и 60-те години този инструмент се използва в най-различни стилове - поп, рок, джаз, блус.
Навярно някои се досетиха,...

Лепене на мокет
73.2 K
5:54

Ще залепим мокета с готово за употреба лепило. Когато полагате мокет е добре да го оразмерите малко с аванс. Лепилото за мокет се полага на не много големи площи, за да може да се залепи настилката в рамките на отвореното му време.