Резби, метчици, плашки и осветление за старото огледало
74.3 K
23:53
Предаване 4 / 2021

Днес в предаването ще говорим за резбите и резбовите съединения за метал – с винт, болт и шпилка. Ще ви покажа как да възстановите повредената вътрешна и външна резба. 

Светлината и огледалото вървят ръка за ръка. Затова ще направим рамка от светещи...

Плъзгаща врата Estebro - лесно и бързо
49.9 K
7:50

Това, от което плъзгащите врати не се нуждаят е място за отваряне. Така се освобождава пространство в малките стаи, които ние използваме горе долу само за спане.  
Комплекта, който Боби избра за днешното предаване се състои от много малко неща. Релса, която може...

Саблен трион, масичка за лаптоп
76.3 K
23:55
Предаване 4 / 2020

В днешното предаване ще говорим първо за сабления трион. Как се реже с него, какви ножове има и някои прости правила за безопасност.
След това ще направим масичка за лаптоп и ще я обработим с оберфрезата. За изработката на масичката за лаптоп ще ни трябва само...

Лепене на мокет
73.2 K
5:54

Ще залепим мокета с готово за употреба лепило. Когато полагате мокет е добре да го оразмерите малко с аванс. Лепилото за мокет се полага на не много големи площи, за да може да се залепи настилката в рамките на отвореното му време.

Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.

Стойка за ъглошлайф
56.2 K
3:46

Ъглошлайфът е един инструмент, с който трябва да се работи изключително внимателно.
За основните правила за работа с него посетете сайта на предаването. 

Изработка на часовник с настолен акумулаторен циркуляр
67.5 K
23:53
Предаване 10 / 2021

Днес в предаването ще поставим на везните ръчния циркуляр и настолния циркуляр. Дали по-тежкият наистина ще наклони везните на своя страна, ще решите след като изгледате предаването.
А след рекламите ще направим елегантен стенен часовник с дървена рамка, която ще...

Как да изберем мазилка за нашата къща?
51.1 K
7:47

На пазара се предлагат множество мазилки с различни и често неразбираеми обяснения за техния състав. Голяма част от производителите насочват вниманието към състава на мазилката. Това води до объркване и неразбиране на това, какво точно е приложението на тези мазилки. Много...