Монтаж на стойка за телевизор без прах
28 K
11:25

Аз пък онзи ден бях на гости на тъщата. 
Купила си нов телевизор и ме помоли да го закача на стената в трапезарията над шкафа. Купила си и стойка, така че аз веднага се захванах.
Въоръжен с подходящи свредла един винтоверт също ще се справи с пробиването...

Как се прави нож с Огнян Цонков
37.9 K
22:43

Мислих, мислих и реших - ще му подаря нож. Казват, че нож не се подарява на приятел, защото острието ще разреже добрите отношения.  Друго поверие казва, че подарявайки нож все едно подаряваш смърт, тъй като в древността ножът или мечът са били най-смъртоносните оръжия....

Безчетков винтоверт (brushless)
75.5 K
1:30

Винтовертите са едни от най-използваните инструменти. С него можем да завиваме, развиваме, пробиваме, шлайфаме и извършваме какви ли не други дейности. Иновацията при винтовертите са безчетковите инструменти.
Безчетковите двигатели на инструментите ни дават по-дълъг...

Лепила и пистолети за топло лепене, изработка на поставка за лепенки
80.2 K
23:12
Предаване 3 / 2020

Ще ви представим различните видове лепила за топло лепене на Steinel. За различните материали трябва да използвате различно стопяемо лепило. Пистолетите за топло лепене също са от значение.
Има пистолети с кабел, акумулиращи и акумулаторни. Пистолетите за топло...

Монтаж на смесител
116.7 K
4:35

И като сме я подхванали тази мивка да монтираме и смесителя. Първо ще ви покажа разликата при монтаж на смесител с обикновено фиксиране отдолу под мивката и такъв с така нареченото EasyFix или лесно монтиране. Лесно лесно, колко да е лесно? Гледайте.
 

Видове триони, сервиз на режещи инструменти, изработка на люлка
86.7 K
23:43
Предаване 12 / 2020

Стигне ли се до рязане на дървесина в съзнанието ни веднага изниква на преден план понятието – трион. Ще ви покажем различните видове триони и правилния начин на използването им.
Ще влезем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме и да...

Ударен винтоверт
84.8 K
6:00

Този тип ударни завиващи инструменти имат ударна функция, която е доста по-различна от ударната функция на перфоратора. Когато ударния винтоверт достигне определено натоварване,  той започват да съхраняват енергия във въртеливото движение на един елемент в машината и...

Ръчна полиуретанова пяна или пистолетна
35.3 K
13:22

Аз днес съм се подготвил с няколко флакона с различна ръчна пяна с апликатор Genius Gun на Судал. 
С полиуретановата пяна се запълват различни отвори и фуги. Тази пяна се разширява след нанасяне, така че имайте предвид това, когато запълвате. Ако след...