Изграждане на СОТ система
40.3 K
12:53

Здравейте отново. В едно от предишните предавания ви показахме как да повишите сигурността на вашия дом, като монтирате допълнителна двустранна брава върху старата, но здрава врата. Днес ще си говорим за следващото ниво на защита на дома ни, а именно сигнално охранителната...

Инструменти под наем от Ташев-Галвинг
77.4 K
4:02

Наемането на качествени инструменти е добро решение, когато нямате постоянна нужда от конкретната машина.
Ташев-Галвинг предлагат голям набор от машини под наем. От професионални къртачи до машини с водно рязане на плочки.

Водопровод с прес фитинги с Николай Марков
42.3 K
13:32

Много ми се иска да ви споделя някои тънкости от работата с гъвкави тръби. Но те тънкостите се учат с работа. Аз колко водопровода с прес фитинги да съм направил?
Виж Ники, Ники е друга работа. Колко километра тръби са минали през ръцете му. Не знам. Но дали той...

Газопровод със Светослав Бенчев от Българска Петролна и Газова Асоциация
38 K
12:27

Ще имаме един специален гост, с който ще борим енергийната криза. Напоследък темата с газа е изключително актуална. Откъде щял да дойде, кой щял да го даде. Казах си, не може така. Трябва и ние да се включим в името на общото благо. Затова реших!
Днес ще завършим...

Жираф за шлайфане
49.2 K
2:32

На тази мостра имаме имаме шпакловани фуги и рапидки, но както ви казах по-рано. По-важно е, не как ще шпакловаш, а как ще го изшкуриш. И на най-добрите картонаджии им призлява като дойде този момент. Шкурки, прахоляци, търкане… Аз обаче съм хитър и съм се подготвил...

Акумулаторни верижни триони Makita
50.6 K
8:56

Подрязването на клоните и поддръжката на храстите в двора може да се превърне в удоволствие. Днес съм тук, за да разгледам акумулаторните инструменти за рязане на клони.

Гледах в сайта на Ташев Галвинг няколко модела акумулаторни триони на Макита.
Ще отида...

Водеща шина за циркуляр
51.9 K
1:56

Ето например шината за циркуляр става само за циркуляр, но затова пък с нея могат да се режат много тънки и прави, без никакви изкривявания ивици от дъски или друг материал, които по друг начин почти е невъзможно да се изрежат, защото в края винаги те се изкривяват.

Монтаж на врата
95.7 K
12:41

Ще монтираме вратата като използваме комплект за монтаж на врати на Wolfcraft.
Комплектът за монтаж на врата се състои от 2 вида стеги, които се захващат към касата и улесняват фиксирането и нивелирането на вратата.
След това се използва слабораздувна монтажна...