Машини за шлайфане, лепене на меки настилки, разлепване на настилки с пистолет за горещ въздух
74.9 K
23:35
Предаване 8 / 2020

Днес в предаването ще разгледаме различните машини за шлайфане и видовете шкурки към тях. Ще ви покажем как се лепят и разкрояват меки настилки с готово лепило и после как се разлепят с пистолет за горещ въздух.

Фугиране на плочки - как и с какво
78.1 K
9:07

Толкова много и често се говори за лепене и фугиране на плочки, че трябва всеки вече да е половин майстор. Да ама не. Ако някой има да се оплаче от майстор, то той ще се оплаче първо от плочкаджията. Та затова днес пак ще си говорим за плочки – този  път ще...

Монтаж на врата
95.7 K
12:41

Ще монтираме вратата като използваме комплект за монтаж на врати на Wolfcraft.
Комплектът за монтаж на врата се състои от 2 вида стеги, които се захващат към касата и улесняват фиксирането и нивелирането на вратата.
След това се използва слабораздувна монтажна...

Лепене на огледало върху плочките
91.2 K
3:06

Ще ви покажа как да залепите огледало върху плочките. Ще ви трябва неутрален силикон за лепене на огледала и двойнозалеваща лепенка. След залепването, огледалото няма нужда от допълнително укрепване.
Лепенето на огледало може да се приложи и на други места, стига...

Как да поддържаме перфоратора си?
76 K
4:24

Николай от сервиза на Ташев-Галвинг ще ни разкаже как правилно да експлоатираме нашите инструменти и по специално перфоратора.
Какво го поврежда и какви са най-честите грешки при употребата му?

Масичка за лаптоп
87.1 K
9:55

Ще изработим практична масичка за лаптоп. За поставката за латоптоп ще ни трябва една по-широка дъска от масивна дървесина. Ще пробием отвори за охлаждане на компютъра и ще фрезоваме краищата на масичката, за да е по-удобна.
Ще направим и поставка за телефона.

Как се прави нож с Огнян Цонков
37.9 K
22:43

Мислих, мислих и реших - ще му подаря нож. Казват, че нож не се подарява на приятел, защото острието ще разреже добрите отношения.  Друго поверие казва, че подарявайки нож все едно подаряваш смърт, тъй като в древността ножът или мечът са били най-смъртоносните оръжия....

Рязане на плочки с машина за водно рязане
38.1 K
9:13

Рано или късно, колкото и да отлагате, един хубав ден отстъпвате пред молбите и заканите на жена ви и …. идва момент за ремонт. 
То едно време ремонтът си беше направо песен - изтъркаляш едно мече по тавана, залепиш едни тапети и си готов.
Сега -...