VideoBrain.TV - Гледай нещо умно!
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Открийте света на знанието и развлечението без реклами. Вашата платформа за интересно, обучително и любознателно видео съдържание!
VideoBrain.TV
Как да правилно да използваме и поддържаме нашите режещи инструменти
73.3 K
3:27

Кои са най-често срещаните грешки при експлоатацията на режещите машини като циркуляр, зеге и саблен трион. Николай от сервиза на Ташев-Галвинг ще ни даде ценни съвети как да работим и как да поддържаме нашите инструменти.

Електрическа инсталация със Светлозар Петров - Заро
17.5 K
23:57

Ето ни отново в работилницата, но вече сме се подготвили за нашата работа днес с необходимите електроинструменти на Книпекс.
Днес ще направим едно мини ел табло и мини електроинсталация с контакт, ключ и крушка. То истинската електро инсталация какво е - много...

Работна маса за оберфреза и циркуляр Wolfcraft
54.7 K
3:07

На тази многофунционална маса на Wolfcraft ще монтирам първо циркуляра. Разполагането на инструмента от долната страна дава възможност за контролиране на детайла с две ръце. 

Какво са MultiVolt инструменти и батерии?
72.4 K
2:11

Това, което издига литиево йонните батерии още едно ниво нагоре е системата MultiVolt. Как работи тя?

Верижни триони и острене на верига, датчици за осветление, свързване и защита от влага
69.6 K
23:52
Предаване 7 / 2021

Днес в предаването ще видите: Как да изберем верижен трион, как се работи с този инструмент и как да си заточите вече захабената верига? 
Ако все забравяте да включите или изключите лампата на двора, гледайте, защото датчиците за контрол на осветлението включват...

Трикове с ролетка
84.8 K
2:04

И така както си меря, се сетих да ви покажа няколко трика за правилно мерене с ролетка. 
Някой ще каже, какво толкова – ролетка, като ролетка – разпъваш и мериш. Но колко от вас знаят защо металната пластина в началото на всяка ролетка се движи?...

Монтаж на первази с шаблон за рязане под ъгъл
106.1 K
3:33

Тъй като ъглите на стените почти никога не са прави, за монтажа на первазите ще използваме шаблон за рязане на первази на Wolfcraft. С шаблонът се взима точния ъгъл между двете стени и первазите оразмеряват спрямо ъгъла на шаблона.