Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Статии > Архитектурни решения

Подреди по: дата видяногласове

iconАвтоматични врати

Автоматични врати

Допреди двайсетина години у нас, автоматично разтварящите се пред клиента врати се считаха за лукс. Днес, при стремително развиващата се индустрия и строителство на функционални сгради, автоматичните врати вече се възприемат като необходимост. В определени случаи стилната фасада, съчетана с ефектен входен портал се възприема като своеобразна “визитната картичка” на компанията.

 • Автоматични врати -0
 • Автоматични врати -1
 • Автоматични врати -2
категорияАрхитектурни решения

iconПочистване на PVC дограма

Почистване на PVC дограма

Срокът на експлоатация, който производители на PVC дограма дават за своите продукти, е средно около 30 години. Ако искате вашата дограма да бъде здрава и да изпълнява предназначението си успешно през целия този период, трябва да спазвате

 • Почистване на PVC дограма -0
категорияАрхитектурни решения

iconДограма

Дограма

РVС,алуминий или дърво?Остарялите дървени прозорци вкъщи вече не задоволяват Вашите повишени изисквания за добра топло и шумоизолация.Налага се да ги подмените с нови, по-модерни и по-добри. Всеки избор има своите предимства и недостатъци.

 • Дограма -0
 • Дограма -1
категорияАрхитектурни решения

iconЕфектно осветление - При частни басейни или декоративни водоеми

Ефектно осветление - При частни басейни или декоративни водоеми

Ефектното осветление на различни водни съоръжения създава настроение и комфорт. За осветлението на басейни и други изкуствени съоръжения могат да се прилагат разнообразни дизайнерски решения.

 • Ефектно осветление - При частни басейни или декоративни водоеми-0
 • Ефектно осветление - При частни басейни или декоративни водоеми-1
категорияАрхитектурни решения

iconИнтелигентното управление на осветлението

Интелигентното управление на осветлението

Съвременният човек е обграден от най-модерни устройства улесняващи живота. Технологията ни изпреварва и с учудване разбираме за продукти и системи, превръщащи нашите мечти в реалност. Дали харченето на пари за такъв лукс не е инвестиция? Днес, в динамичния живот, който водим искаме да имаме контрол над нещата. Управлението е най-важната част от дизайна за всеки дом, за всеки офис или зала, за фоайе на хотел или фасада на сграда. Разпознавайки света около нас се нуждаем от светлина.

 • Интелигентното управление на осветлението -0
категорияАрхитектурни решения

iconДимерите в системи за регулиране на осветлението

Димерите в системи за регулиране на осветлението

Дистанционно управление, интерфейси и централизирани системи. Централизираното регулиране от разстояние на осветлението в големи помещения, започнало от театри и концертни зали преди близо век, днес масово се използва в административни и производствени сгради, за художествено осветление на фасади и паметници на културата. Съвсем естествено е и удобството на дистанционното управление на битова техника да се прилага и при димерите, управляващи силата на светене на различни лампи. Все по-широко приложение намират и димерите с автоматично регулиране в зависимост от околното осветление.

 • Димерите в системи за регулиране на осветлението -0
 • Димерите в системи за регулиране на осветлението -1
категорияАрхитектурни решения

iconЕнергоспестяващите уреди са инвестиция с бъдеще

Енергоспестяващите уреди са инвестиция с бъдеще

Идва зимата и навярно се тресете от страх какви сметки за ток ще плащате. Но ако отделите малко средства да смените старите и “гълтащи ток като лами” домакински електроуреди и крушки с нови, по-ефективни, семейният бюджет може и да олекне, но ще се изплати изцяло след няколко години.

 • Енергоспестяващите уреди са инвестиция с бъдеще -0
категорияАрхитектурни решения

iconСветодиодни лампи

Светодиодни лампи

Всичко което ви трябва да знаете за светодиодните лампи

 • Светодиодни лампи -0
 • Светодиодни лампи -1
категорияАрхитектурни решения